Uncategorized

Cele mai mari 5 modele de adidași din 2018

anul trecut a fost un an absolut uriaș pentru adidași. Cu colaburi precum off-white x nike modificând total jocul, precum și casele de modă de patrimoniu precum Balenciaga, precum și Gucci nu a scăzut nimic, oricât de căldură a fost anul care a transformat întreaga industrie de adidași.

Pentru 2018, acest lucru va rămâne exact exact în cea mai mare parte, cu toate acestea, există câteva modele care vor ajunge să fie mult mai proeminente. Urmărind acestea, am compilat o listă a primelor cinci modele care vor domina absolut peisajul adidașului în acest an.

Maximizarea minimalismului

Acesta este, fără îndoială, cel mai evident model de adidași din 2018. Toată lumea încearcă să facă adidașul tradițional mult mai neted, precum și mai simplu. De la tradiționalul Nike Air Force 1 ’07, care elimină în totalitate orice tip de culoare, până la Adidas Originals NMD CS1 „Triple Black”, care dă înapoi sistemul tradițional de dantelă în favoarea unei estetice asemănătoare cu șosete, aceasta Modelul nu va muri oricând în curând.

Continut grafic

Acum pentru un model care se află în cealaltă parte a spectrului. Cu câteva sezoane în urmă, grafică mare pe adidași ar fi fost considerată a fi o metodă la fel de ostentativă, însă, datorită aprecierilor lui Nike și Gucci, conținutul grafic este orice acum. Nike Air Max 1 „Just Do It” a fost Logo Heaven, în timp ce parteneriatul Swoosh cu Sean Wotherpoon pentru Sean Wotherpoon X Nike Air Max 97/1 și Parra pentru Parra X Nike Air Max 1 se mândrește cu câteva dintre cele mai colorate grafice Văzut pe orice tip de adidași. De asemenea, Gucci Rhyton respectă această tendință, cu un logo imens pe panourile laterale.

VIBE DADCORE

În timp ce suntem pe tema lui Gucci și ostentativitate, modelul Dadcore este, fără îndoială, cea mai mare declarație de modă a anului. Îndrăgorit de Balenciaga Triple S, precum și de Adidas Originals Yung-1, există doar ceva despre acest model care îl face atât de de dorit. Orice, oricât de subtil, majoritatea tatii se strecoară sunt retro, suprasemnate, precum și funcțiile de la THICCC Midsools, care cel mai probabil vă vor face cu câțiva centimetri mai înalți. Putem vedea modelul de pantofi Daddy fiind un lucru mare în 2019.

Joi aruncat joi

O altă tendință de epocă, Sneakerheads au iubit absolut modelul de aruncare în acest an. De la Converse Chuck Taylor 1970, până la Nike Air Max Deluxe, aceste siluete sunt disponibile în orice formă, precum și în dimensiunea, ceea ce îl face unul dintre modelele mult mai flexibile acolo. Adidas Originals a jucat, de asemenea, un rol imens aici, odată cu întoarcerea Adidas Originals ZX 500 RM, care ar putea să -și aducă colecția de adidași în anii 80.

Inapoi in viitor

Acest lucru poate fi oarecum neprevăzut după ultimele două tendințe, cu toate acestea piața va reveni la viitor în acest an. Condusă de Adidas AlphaEdge 4D, tehnologia de imprimare 3D a celor trei dungi a fost încununată de Time Magazine ca una dintre cele douăzeci și cinci cele mai bune invenții ale acestui an. Pe de altă parte, Nike Zoom Fly ZP îl omoară, de asemenea, în acest domeniu, folosind o mulțime de tehnologii noi, cum ar fi o placă de nylon infuzată cu lungime completă, încorporată în interiorul talpului mijlociu, precum și a amortizării lunarlon, care combină și moale și moale ca spumă fermă pentru un echilibru de absorbție de șoc, stabilitate, precum și răspuns, fără a sacrifica confortul. Abia așteptăm să vedem ce ține viitorul.

Cine credeți despre listarea noastră cu cele mai bune cinci modele de adidași din 2018? Sunteți de acord cu asta sau credeți că trebuie să existe câteva mențiuni mai meritate? Să înțelegem în secțiunea de comentarii de mai jos, precum și să fim siguri că îl menținem blocat la unicul furnizor pentru curent, precum și cel mai mare în adidași!

Category: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top